.

.

KEXU 3.5 mm Audio Konferenciji Žicu uključi Mikrofon&igrati za snimanje govoreći govor skype whatsapp mali mikrofon za kompjuter

KEXU 3.5 mm Audio Konferenciji Žicu uključi Mikrofon&igrati za snimanje govoreći govor skype whatsapp mali mikrofon za kompjuter

KM 23.00
KM 32.28
-29 %

Roba
Dostupno.


1:Je stila dijamant stanju kondenzator mikrofon će zapaliti tvoje desktop i bolje da kamionet zvuk sa 360 stepeni kompanija omni pravcu. I dimenzije mikrofon je samo 2" x 2" x 1".
2:PREMIJE MATERIJAL - Zbog metal zaštitne neto pokriti, electrophoresis tehnologija i hranu razreda polietilena materijala, naš mikrofon je trajna i okruženje-prijateljski. Plug je delikatna i sjajno, smanjiti na trenutni buke.
3:HIFI VISOKOG KVALITETA GLAS SIGNAL PRIJENOS - kondenzator mikrofon mogu da uhvatim i najmanji signal osjetljivost i razmnožavaju tvoj glas jasno kao pričali licem u lice.
4:10 FT GLAS PICK-UP UDALJENOST - mikrofon mogu da pokupim tvoj glas iz 10ft daleko, 10 puta bolje od tradicionalnih kompjuter mikrofon :
5 :MULTI - Je idealan izbor za online sastanak, posao konferenciji, stvaranju audio-zapise i pregovora, video/audio razgovor, Skype, igre i više. Uključi u mikrofon jack, ne slušalicu izlaz. Savršena za laptop i desktop kompjuter.
Specifikacije :
Zvuči Pick-up Udaljenost : 10ft/3m
Osjetljivost : -37 +/- 3d B
Frekvenciju Odgovor : 100-10 KHz
SPL : 60d B
Uključi : 3.5 mm
Kabl Dužina : na 4,6 m/1.4 m
Polarni Obrazac : previše smjer
S/N Odnos : 70d B 1k Hz u 1 Pa
Predmet Dimenziju : 2 x 2 x 1 cm

Detalji

:
Crna
Paket:
Da
Stil:
Tabletop
komunikacije:
Ozvucen
:
KEXU
:
MC0001
Set Tip:
Jedan Mikrofon
Prijenosnik:
Kondenzator Mikrofon
:
Konferenciji Mikrofon

Izbor kupaca