.

.

YOTAT 1pcs BK PG-40 Renoviran mastilo patrone PG40 Za Canon PIXMA IP1180 IP2580 IP2680 MP145 MP198 MP228 MP476 MX308 MX318

YOTAT 1pcs BK PG-40 Renoviran mastilo patrone PG40 Za Canon PIXMA IP1180 IP2580 IP2680 MP145 MP198 MP228 MP476 MX308 MX318

KM 19.00
KM 19.95
-5 %

Roba
Dostupno.


Za Canon PG40 zamjena mastilo patrone
Čaura je Tip : Pun mastilo remanufactured inkjet čaure Naš okoliš mastilo čaure su remanufactured recikliranjem prazna, original mastilo metaka iz inostranstva. Pa oni nisu novi original kasete koje ali Remanufactured sa punim mastilo.
Čaura je Boja : Crna
Paket sadržaj :
1 pc Crni PG-40 remanufactured mastilo patrone
Kupci Obavijest :
1. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike (proizvod serije, oznake, da se pakujem). Slike su samo za pozivanje, ali sve nam poslali proizvod su+ razredu kvaliteta i 100% garantovano protiv materijala i blaga.
2. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan(nakon kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač broj može biti ista
3. Molim te ispuni tvoje puno za dostavu, zar broj telefona osigurati blagovremeno isporuku naređenje
4. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje. Pitanja i odgovori o projektu : Q : Šta su ponovo proizveden mastilo metaka i zašto ih kupi?
Ovo su ranije koristio metke koji su elektroniku-testirao, očistio, ponovo proizvode i popunila od strane 3. zabavu dobavljača. Sve čaure su testirali upoznati ili prelazi NAKON brend na niskoj ceni. Također, kupuje remanufactured čaure pomaže okolinu od koristi čaure ne idem na deponiju.
Q : Kompatibilni ili Remanufactured mastilo patrone su i ekonomske alternativa NAKON mastilo čaure?
Sve naše kompatibilni ili remanufactured mastilo patrone su proizvedeni prema NAKON slučaj, i da će jednaki istoj strani kao prinos svoje NAKON kolegom.
Za sve mastilo patrone to je bio recikliranog da NAKON specifikacija, proces u cludes pregleda koristi čauru, elektroniku test, koji sve nosio, zamjenu sve neophodne dijelove, a štampanje test mastilo patrone za kvalitet. Sve naše mastilo čaurama koje su 100% garantovano
Kako da to uradim kad metku je bradavice su blokirana boja zasnovan tinta?
Mjesto je začepljen šaržer u jelo koje ispunjen tople vode i pokrivaj mi bradavice. Potopite ih dok se osušilo mastilo poteče slobodno od bradavice i cekati nekoliko minuta nakon osušilo mastilo teku, skloni mi bradavice iz vode i nježno suv sa meko tkivo ili platna. Da napravimo kasetu za štampač opet i vodim samo-čišćenje programa da čist otisak glavu. Ponovi iznad proceduru ako je prikladno.

Detalji

:
mastilo patrone
Kompatibilni Potpuno:
Kenon LBP
:
YOTAT
Čaura je Status:
Punu
Karakteristika:
Ponovo Proizveden
:
K
:
pg40
Veliko Pakovanje:
Da
Obojeni:
Da
:
Remanufactured inkjet patrone
:
PG-40
:
BK

Izbor kupaca