.

.

slobodna isporuka čista white prirodni Kineski slatkovodne oklop majka pearl mozaik plocicama za kupatilo ukras zid pločice

slobodna isporuka čista white prirodni Kineski slatkovodne oklop majka pearl mozaik plocicama za kupatilo ukras zid pločice

KM 235.00
KM 255.00
-8 %

Roba
Dostupno.

Vruće prodajom proizvoda besramno majka pearl mozaik pločice za unutrašnji zid ukras.
Čip veličine 20x20mm : ↓
Čip veličine 25x25mm : ↓
Ukras efekta :
Napravili smo ručno izrađene dekoraciju,jako vruća tema ovih dana posebno u oba stambeno poslovni industries.Skoljka mozaik plocica je napravljen od Kineske pearl oklop i dragocen školjke,namjerno napravili dati naglasak sa kombinacija mramor i školjke na pod,zidovi,kitches,ili čak i u svoju kupku sobi pokriven sa lijepa i prirodno oklop mozaik pločice.
Proizvoda mogućnosti :
1.Biser je teksturu : naša sirov materijal je različite vrste majka pearl u svijet sa prirodna boja,elegantan i šarmantan karakteristika i moru miriše.
2.Mora dah : svijet je morima drugačije klimu,što je rezultiralo šarene prirodne majke pearl,bijeli biser,zlatnog,šampanjac da,u roze,ili misteriozne šarene crnac i da je prirodna tkanina.
3.Okruženje-prijateljski i zelene : smo se uglavnom koristi kulturna oklop koji neće biti nedostatak akcija.I naše proizvode nisu opasne da hunman zdravlje element,u skladu sa zelenom zaštitu okoline,i vrati u prirodi koncept moderne ukras.
Izgradnju načina :
Lezi lepak ili ljepilo(predlažemo da iskoristimo mali granule lepak)na zidu avionom cutter i onda stavi mozaik na zidu za ruku dok jaz je pun lepak(ruku pritisak bi trebalo biti dobro proporcijama).Nakon 30 minuta(za mali granule lepak 20 minuta je u redu),onda čisti površinu mozaik od suhe odjeće.

Detalji

:
čip veličine 20x20mm, chip veličine 25x25mm
:
mop11
:
Kuhinja
Korištenja:
Administracija Je,Trgovinu,Zabave,Domaćinstvo
:
Vodootporan Je,Vlagu-Dokaz,Vatrootpornih,Kalup-Dokaz
Glavni Jedinice:
Yuan/Roll
:
Drugi
Šablon:
No
is_customized:
Yes
Stil:
Evropi
:
Prirodno Majka Pearl

Izbor kupaca