.

.

Ministrom trgovine originalni jedan decu i odrasle balet kostime moderni ples veo ples suknju nastup ispod bine

Ministrom trgovine originalni jedan decu i odrasle balet kostime moderni ples veo ples suknju nastup ispod bine

KM 79.50

Roba
Dostupno.


Stilu : W7651
Dodatke : obruč bubreg;
Materijal : vaše komad mrav vezene stan neto elastično tkanine
Pogodan za ples : moderne balet
Kupci primetio
Chromatism
Slika od 100% . Možemo prema taobao boje da ukazuju boja, zar ne pravilo ne možeš izabrati najpogodnije izabrati slične boja. Beba ima suptilnih razlika u različite grupe od tkanine, ali neće utjecati na pozornici efekat u cjelini.
Pitanje Veličine
Svaki proizvod je veličina odgovarajuća da referentni informacije. Entuzijazma za mušterije će za tebe ili tvoje dijete je visine, težine, dajem savjete. Zato što svaka osoba je postavke, navike su drugačije, ako je dobio nakon bebu osjećam neprikladno, molim te, ne krivi prodavac da preporučujem veličinu greška. Svaki proizvod ima određene da elastična, stoga je nekoliko centimetara neće biti prerasla.
Cijena problem
Ova radnja prodajne cene, odbio da se cjenka. Jer autoritet postavljanje, korisničke usluge neće promijeniti cenu. Sa novac za kupovinu i postići određeni broj bebu imam popust, molim te, prije naređenja za istrage službe.
Vrati instrukcije
Ako je zbog problema kvaliteta vratimo, ili se vratimo troškove transporta snosi prodavac. Ako veličina, boje i drugih razloga da se vrati ili zamjenom, dva puta teretni snosi kupca, inače neće biti prihvaćene. Za povratak obradu, molim te poslati račun u roku od 24 sata, nakon kontaktirajte nas. U isto vrijeme, radnja ne prihvatim mesto i da platim.
nakon prodaju službe
Inače, bit ćemo dobio je paket iz dragi prijatelji unutar dan za registraciju raspakirava se, slijedeći dan će srediti obradu. Prvi put da li problem, korisničke usluge će te kontaktirati i potvrdi obradu mišljenje. U slučaju praznika, da će odgoditi obradu vremena.

Detalji

:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
:
Pamuk,Poliester,Spandeks
Rodna:
Žene
:
254
Ples Tip:
Balet

Izbor kupaca