.

.

Sonoff Bežični Wifi Prekidač, Pametan Kući Automatika Relej Modul Diy Tajmer WiFi Prekidač 220V Podršku IOS Android Daljinski Kontrolor

Sonoff Bežični Wifi Prekidač, Pametan Kući Automatika Relej Modul Diy Tajmer WiFi Prekidač 220V Podršku IOS Android Daljinski Kontrolor

KM 10.00
KM 15.26
-34 %

Roba
Dostupno.


Itead Sonoff Pametan Kući Wifi Prekidač je "Internet Stvari". Način na koji se sve naše uređaje i uređaji će biti povezani zajedno da nam daju besramno kontrolu nad svim aspektima naš dom i više.
Sonoff je jeftina, pristupačnim uređaj da ti pomognem da korak u nevjerojatno pametni kući.To je Wi Fi bežični prekidač mogu povezati da aparat različitih vrsta i brendove. Sonoff šalje podatke da oblak platforma se putem Wi Fi Ruter, što omogućava da daljinski kontroliše sve uređaje sa Aplikaciju e We Link na tvom pametan telefon. Server od Sonoff je EVS globalne server.
Sonoff čini sve vaše kuće aparata pametan, dok tvoj telefon ima mreže mozes daljinski da uključiš ili isključi aparate od bilo gdje i bilo kad. I postavlja tajming raspored za imovinu, možeš zadržati bezbrižan život.
Aplikaciju e We Link omogućava da kontrolirati svoj uređaj lako. Možete preuzeti i OS verzija u Aplikaciju Prodavnicu i Androida verzija u Google Igrati.
Karakteristike
Podrške Wi Fi mreže.
Podrške status praćenje, kućanskih aparata status blagovremeno povratne informacije vašem App.
Podrške daljinski upali ili sa dodao uređaje.
Podrške Max 8 tajming zadataka za svaki dodao uređaj.
Podrške brojne Wi Fi pametan prekidače jedan pametan telefon.
Lako instalaciju, lako upravljanje i može biti aktiviran odmah i stabilno.
U-iz Povezati način mora biti striktno prema ispod crtati, živim žicu i nula žicu može povezati nasumično
Kako da to instaliram Sonoff Wi Fi bežični prekidač?
Pripremi : isključite sve povezano izvor struje prvi.
Pažnja : moć ulaz Ja N kablove mora povezati sa "ULAZ" strani. Struja izlaz Ja N kablove mora povezati sa "PROIZVODNJA" strani. Sjećaš se NE varam upute!
Kada povežemo Sonoff kući aparat(u 2200 W), ustvari dva terminal veza luke u "ULAZ" mogu povezati da ethernet kabl Sam i N nasumično, a "PROIZVODNJA" mogu povezati da ethernet kabl Sam i N nasumično. Ali da bi izbjegli iz bilo sigurnost problema, molim te strickly prati žice veza kako slijedi :
Ulaz Izlazni
N-I-N
JANE
Probleme i rješenja
Pročitao detaljne pitanja i odgovori o projektu na Itead Pametan Kući Forum.
1. Moj uredjaj je dodao uspješno, ali ostaje "Isključen".
Odgovori : novi dodao uređaj treba 1-2 min da se povežeš na tvoje ruter i Internet. Ako ostaneš na mreži za dugo, molim vas, sudija problem do zelene doveo status :
1.1. Zeleno je dovelo brzo dobijete jedan put i ponavlja, što znači uređaj povezivanje sa ruter. Razlog možda su ušli u redu Wi Fi lozinku ili vaš uređaj je previše daleko od ruter
što uzrokuje slab wi-fi signal. Uređaj ne može biti dodao na 5 G-wifi-ruter,samo 2.4 G-wifi je u REDU. Napokon, pobrini se da taj tvoj ruter je MAC-otvori.
1.2. Zeleno je dovelo polako trepne jednom i ponavlja, što znači uređaj je povezan sa ruter i server, ali nije uspeo da je dodao da uređaj listi. Onda moći na uređaj opet, ako je to i dalje ne radi, samo dodati uređaj opet.
1.3. Zeleno je dovelo brzo dva puta trepne i ponavlja, to znači uređaj je povezan sa ruter ali povezivanje sa servera. Onda, molim, potvrdite vaše Wi Fi ruter radi normalno.
2. Zašto APLIKACIJU ne mogu naći uređaj u paring status?
Odgovori : To je zbog tvoj telefon je keš. Molim te zatvori Wlan tvoj telefon onda otvori ga nakon jedne minute. U isto vrijeme,molim te struju uređaj, ako možeš,onda moći da pokušamo ponovo.
3. Moj Wi Fi je istekao, mogu povezati koji IAN? Mogu moj telefon biti direktno povezane s uređaj žarišta?
Odgovori : Trenutno e We Link ne podršku LAN ili direktno povezati prevariti žarišta. Sve uređaje mora biti povezano sa ruter, tako da mogu komunicirati sa Interneta oblak server.
4. Zeleno je dovelo drži van, cak i ako uređaj je pogon na. Pritisni dugme ali uređaj ne radi.
Odgovori : krug je možda pokvaren, molim vas, pošaljite ga nazad za testiranje. Vraćanje poštanske i pakovanje će biti kod kupca račun, ako uređaj je oštećen kupac, i kupac treba imati ekstra popraviti koštati.

Detalji

Država Okupljanja:
Spremna da Idemo
:
SONOFF
max brzinom:
Sonoff wifi Prekidač
Karakteristike:
Treperi
:
:
Sonoff 1ch pametan prekidač
Kontrolu Kanala:
2 kanala
Napon Domet:
90-250v AC(50/60Hz)
Moć:
10/220V
APLIKACIJU ime:
eWelink
Max Snagom:
2200W
Dimenzije:
88x38x23mm
Vlažnost:
5-95 posto
Bežičnu Frekvenciju:
Za 2,4 Ghz
Radi Honorarno:
Stil:
Sonoff pametan kući wifi
Karakteristike:
Daljinski,Treperi

Izbor kupaca