.

.

Plazma baklju visine kontrolor za prenosni cnc mašinu

Plazma baklju visine kontrolor za prenosni cnc mašinu

KM 1725.00

Roba
Dostupno.


Karakteristika :
1,stoje sami THC za prenosni, mali plazma rezanje mašinu
2. podrške drugačije AKO plazmi, CNC meleka.
To je novi plazma THC smo posebno napravljeno za prenosni cutter i mali rezanje mašine, u redu sa različitim AKO plazmi i CNC meleka. To je sposoban za vožnju DC 24 V motor ispod 40 W. A, Auto Početne Visine Osjećam(IHS) Baklju Zadržavanje Kapu IHS i Blizina Prekidač IHS (NPN i to znači da imaš), Blizini Prekidač IHS je pojačanje za Baklju Zadržavanje Kapu IHS za rezanje prljavi/rusty workpiece, treba Anti-Sudar Inventar dizajnirao HYD (odvajanje kit ). IHS ima dva brzine, prilagodljiva da korisnik, zaštititi lampu i bolje preciznost. B, signalna Funkcionirati Bez obzira na THC-a je na uređaju ili Priručnik za modu, kada baklju glavu dira workpiece, THC automatski podigni lampu da IHS visine. Pa sa XPTHC-Portable300, korisnik nema potrebe da brineš o baklju glavu gore. C, Zaustavi Auto Visine Kontrolu na Uglu Signal zamrznuti Auto Način na primanje uglu signal iz CNC sistem izbjeći baklju za ronjenje, a imamo i jedinstvenu dizajn da pojačanje ovo funkcionirati. D. Set Pierce Put Postavio to Dugme (Set PIERCE) postaviti Pierce Vremena. E. Priručnik Operaciju Mnogo funkcije se mogu biti Ručno operisao THC Operaciju Vijeće kao što je postavljanje Auto/Priručnik, Gore i Dolje, testiranje IHS i Luk Početak..dr F. Arc Napon Podijeliti Izolaciju Napon Podijeliti otkrivanje, Napon Podijeliti omjer je 100 : 1/50 : 1. Za detalje THC, pariz nas kontaktirati za POSLJEDNJE upute i cijena. Mi smo brod JEDAN set nigde.
Prije platni :
Prije nego napraviti isplatu , molim te osigurati da možeš da napraviš običaj odobrenje uspješne na tvojoj strani.ili ako je roba reture nazad , sve brodove koštati će priuštiti kupac.
Za Bjelorusiji obično smo isporuka za HITNU. To će koštati više od 30 dana za mušterija da je primiš ( zavisi od običaj odobrenje završen put).

Detalji

:
XPTHC-300-PT
Prijavu:
plazma rezanje mašinu

Izbor kupaca