.

.

Binarni kod Ricka Lax -magiju

Binarni kod Ricka Lax -magiju

KM 4.65

Roba
Dostupno.

Više Pahuljica. Više Kvalitet. Ista Cena.
"Neverovatne moći na dohvat ruke"
-Cyril
"Krajnje tajne moći.. nikad ne odlazim od kuće bez toga"
-Dynamo
Prava Magija.. Bilo Kada, Bilo Gde.
Izmislili genije Finn Jon, usavršio i proslavio od Yigal Mesika. Petlje® su koristili svjetske klase čarobnjaci, kao što je David Blaine, Sirile, i Šake. Loops je vrlo korisno, praktično, i moćna izum u povijest magije. Ovo čudo komunalnih je dovoljno jaka da se preselim teškog predmeta kao srebro i naočare za sunce. Ti mogu postavim pozajmio prsten ili bill. Ćete biti u mogućnosti da animirati i lebdi svaki dan predmete pravi si neustrašiva stvoriti beskonačnu mogućnosti. Potrebno mu je samo nekoliko sekundi da postavi a ti ćeš biti spremna za dan obavljati u svakom trenutku. Najbolji dio.. To je lako gospodaru.
Bolje nego ikada
Sada dolazi sa 8 Petlje za istu originalnu cijenu. Nakon puno godina od čišćenja kvalitet ovaj alat, Pahuljice sada imamo Krajnji Nevidljivost, Savršeno iste Veličine, i, na kraju Snaga.
Patentirani Petlje Saver
Pahuljica saver će štititi tvoj Petlja u sve puta od bilo kolicinu pritiska ili štete. Ne moraš više brinuti o smanjen snagu Petlje zbog jedinstvena patentirana stražara da ih držati na sigurnom, pod kojim uvjetima. Ova koverta je također dizajnirana da pristupam svoje Pahuljice najbrži i najprikladniji način.
Ti ćeš dobiti :
Set 8 Petlje to dolazi sa patentirana Petlje Saver.
Je vidljivi 20 minuta video sa punim predstave i objašnjenja. Naučićeš 4 izuzetna efekata, savjeti, i suptilnosti naučio od Yigal Mesika.

Detalji

:
Crveni
Rodna:
Uniseks
Starosnoj Dobi:
Odrasli
Je Sadržavalo:
Da
:
Karakteristike:
Kako Pluta,Treperi,Raste,Nestaje,Uči,Sa Dvd-A,Lako,Početnik,Profesionalac,Mađioničari,Ulici,Fazi
Predstava Obliku:
Trikove
:
One Size
:
5555
:
karta
Type1:
Trikove
Type2:
zatvori magiju
type3:
magija rekvizite
type4:
kartica magiju

Izbor kupaca