.

.

60cm x90 cm / 24x36 Fotografsko Softbox Reflektor sa Bowens Mount za Fleš Speedlite za Fotografski studio

60cm x90 cm / 24x36 Fotografsko Softbox Reflektor sa Bowens Mount za Fleš Speedlite za Fotografski studio

KM 110.16

Roba
Dostupno.


fotografsko Mekan kutiju 60cmx90cm / 24"x36" Disko/Monolight Softbox m/ Speedring 24-36in sa Bowens Mount
Paket Ukljucujuci I :
1 × 24-36in softbox
1 × Metal Speedring
4 × Metal Držati
1 × Unutrašnje Meca
1 × Lice Meca
1 × Nosi Kesu
Meka kutiju je vrsta fotografsko osvjetljenje uređaj, jedan od broj fotografsko mekan svjetlo uređaje. Sve su različite mekan svjetlo vrste stvoriti čak i smiri svjetlo od režira svjetlo kroz neke diffusing materijal, ili "bouncing" svjetlost sa sekundu površinu isključiti svijetlo. Najpoznatiji oblik bouncing izvor je umbrella svjetlo gdje svjetlost sijalicu je odskočio u metalized kišobran stvoriti mekan indirektno svjetlo.
"Tihe kutiju" je ložu oko sijalicu sastoji reflektivnim strane i vratim zidovima i diffusing materijal na frontu svetlosti.
Strane i vratim kutije su pune bistar površinu - jedan aluminized tkanine površinu ili na aluminijskoj foliji, da se ponašaš kao efikasni reflektor. U nekim komercijalno dostupnih modeli na difuzor je skinuti dozvoliti svetlo da se koristi na miru kao reflektorom ili s kišobranom reflektor.
Ovo jedinstveno dizajniran softboxes su odlični za fotografa na umu. Savršena za studio ili lokacija pucnjave, instalaciju je jednostavan i to brzo. Mekog kutija je napravio sa kvalitet reflektivnim i diffusive materijal. U softbox pruža meko i učinkovit svjetlo. Ministar unutrašnjih paneli su srebro obložene za vrh svjetlo efikasnost. Brzina prsten dozvoljava rotacije mekog kutiji dok je na bilo svjetiljku.
Ovo Softbox može se koristiti sa zrakama ili kontinuirani osvjetljenje i proizvodi sjajnog, smiri svjetlo koje hvata čak i najbolji detalje divno.
Pomični Lice i Zbunim (ti Omogućava da se prilagodi prirodna, prigušeno svjetlo stvoriti pravo discipline i razliku od toga)
U skinuti facu omogućava visok ili nizak razliku od toga osvjetljenje dok unutrašnje zbunim eliminiše žarišta.
Brzina prsten je napravljena od visokog kvaliteta umrijeti baci metalne legure da izdrži širok spektar temperature. Napravljen je da okrenes nezavisno od flash planine, ti daje potpunu kontrolu i fleksibilnosti da se prilagodiš tvoje osvetljenje situaciju.
To je standardna Bowens tip S-Tip planine, što je najviše univerzalni mount za većinu studio bljeskovi.
Ne uključuje studio talas, ili da podnesem.
Kupac Obavijest :
Molim Potvrdi speedring prije mjesto red, moraš kupiti ekstra speedring ako ti je disko ne uklapa Bowens planini.

Detalji

Paket:
Da
:
24 * 36 inča Softbox
:
Meking
is_customized:
Yes

Izbor kupaca